joi, 7 iulie 2016

Park Yoochun (박유천) - A fost 1 aprilie și nu am știut?


Pentru SBS se pare că da... Cum a reușit astăzi seriosul SBS să se facă de râs nu pot înțelege. Ok, îți suflă unul un pont, vrei exclusivitate, dar să nu verifici măcar și din încă o sursă informația...  Foarte neprofesional...

În articolul publicat dimineață de SBS, se spune că Park Yoochun a fost exonerat de primele două acuzații și se așteaptă eliberarea mandatelor de arestate pentru A, prietenului ei si vărului acesteia, pentru șantaj.
La jumătate de oră, un reprezentant al stației de poliție Gangnam District a declarat: "Nu este adevărat. Ancheta împotriva lui Yoochun este încă în desfășurare."
Agentie C-Jes Entertainment a comentat: "Vom da declarația noastră oficială atunci când ancheta poliției se va termina."

Legat de filmul "Lucid Dream" în care Park Yoochun are unul dintre rolurile principale, koogle.tv spune că premiera a fost amânată pe termen nedefinit. Filmul ar fi urmat să fie lansat în cinematografe în toamna acestui an dar, din cauza scandalului în care este implicat Park Yoochun, s-a decis amânarea premierei.

2 comentarii:

  1. 1 aprilie continua...nu aparut nici un comunicat oficial dar ziarele de scandal..scriu si scriu!! si toti comenteaza..pro si contra..cert este ca, chiar daca ADN-ul este al lui (oricum nu a declarat niciodata ca nu a avut relatii) viol nu a fost..nu pateste nimic. Cluburile de adulti de aceea sunt in korea. Acasa nu ar aduce ca ar sti toti unde sta! sa se duca cu colege ..patea ca PSH...soarta a facut sa nimereasca persoana gresita !! KHJ...a declarat o"martora" ca el s-a certat cu ex..ca aia voia sa se desparta de el..ca fusese la un club de adulti !! :)))) se7en a fost la masaj erotic cand era in armata ...si etc:) rasu plansu !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca agresiunea sexuală nu va putea fi dovedită (pentru că de asta este acuzat), legal nu va păți nimic. În schimb, opinia publică îl va taxa (așa cum s-a și întâmplat cu toti cei pe care i-ai amintit. Și asta tot încerc să spun...)

      Ștergere