miercuri, 6 iulie 2016

Park Yoochun (박유천), la audieri pentru a patra zi consecutiv

(Fotografie: Chung Sung-Jun / Getty Images) K pop star Park Yoochun la secția de poliție Gangnam, la 30 iunie, 2016, Seul, Coreea de Sud
Conform asiastarz.com, Park Yoochun (membru al trupei JYJ)  a fost citat pentru audieri timp de patru zile consecutiv de către Agenția de Poliție, după ce cinci femei au depus plângere, susținând că au fost agresate sexual de către artist.
Conform relatărilor, Park Yoochun a fost chemat pentru a da mărturii suplimentare, după ce a depus prima contra-plângere împotriva primei femei care l-a raportat. Audierile au durat aproximativ două ore. PY a reclamat că acuzațiile împotriva lui sunt false, și că el este șantajat de către presupusa victimă care-l acuză de agresiune sexuală. (...)
Un reprezentant al poliției a declarat: "În cazul în care vom avea suspiciuni legate de declarațiile părților, avem în vedere efectuarea de teste cu detectorul de minciuni și interogatorii încrucișate." (...)

10 comentarii:

  1. incet , incet se vede luminita de la capatul tunelului. dara asa cum discutam....sa speram ca nu va recurge la gesturi care sa ii ia viata. presiunea este imensa. cand esti cu prietenii astfel de presiuni mai dispar...dar mai ramai si singur+ ca prietenii in astfel de situatii fug precum sobolanii. daca i-ar fi avut alaturi pe cei doi "j" poate......

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu uitam ca in cazul psh a avut-o pe mama-sa si fratele alaturi, au fost fanii, tot orasul unde a crescut si unde bunicii lui traiesc....e mare lucur. nu stiu de ce copilul asta mi se pare ca e singur, in voia valurilor. lee byung hun a avut-o pe nevasta-sa si gandul ca va avea un copil. filmarile din america...dar chunny parca ar fi orfan, crescut intr-o pustietate.
    sper sa fie totul bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. niciodata familiile lor nu au fost "implicate " , lupta a fost dusa prin avocati si c-jes. Atitudinea lor a fost TACERE ...si o aplica si acum!! banuiesc ca prietenii actori sunt sub contract si anu au voie. Dar critici de arta..si alte personalitati au tonut public cu el. Sa nu uitam de fani!! pana si tu Maria care nu esti musai fan Yoochun ai crezut in el. Eu nu m-am indoit nici o secunda !! este puiul meu drag !! :))))

      Ștergere
  3. se asteqapta declaratia oficiala de la politie ca este absolvit de vina la 1&2 ...s-au emis mandate de arestare pentru 1 si complici....asteptam 3 si 4..deja a aparut on presa koreeana stirea. C-jes a spus ca nu dau sdeclaratii pana nu apare confirmarea politiei!!!! lili

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum încetişor, mai cu legea şi adevărul, mai cu o grămadă de bani, se va sfârşi cu bine acest coşmar. La banii lui şi întotdeauna însoţit mai mult ca sigur măcar de bodyguard ,aş vrea să cred, sex sigur, viol în nici un caz. Eu am întâlnit JYJ-ul şi respectiv pe Yoochun doar de 3 ani. Urmarindu-l fie singur fie în grup, am constatat că plăcerea de-a bea (a bea este aproape un sport naţional) îi compensează tot ce nu are împlinit în viaţă(idem şi Jae Joong). Atunci când nu se controlează în interviuri sau fanmeetinguri, faţa lui are o expresie goală şi săturată, că ţi-se rupe sufletul. Din păcate nu a învăţat nimic din tot ce i s-a mai întâmplat şi anii în anteriori legat de beţiile lui pentru că totul a fost aplanat cu succes de agenţie.
    Sigur fratele lui va fi obligat să îşi ceară iertare pentru tot acest bâlci şi să sperăm că nu-i va fi afectatată şi lui cariera.
    Cred că se va putea redresa rapid după terminarea acestui aşa zis stagiu militar fără reguli, datorită fanilor care i-au rămas fideli.
    Din păcate, mai avem de aşteptat până la încheierea definitivă a anchetei.
    În altă ordine de idei, CJES a intrat sub audit financiar pentru evaziune fiscală legată tocmai de veniturile obţinute de JYJ. Ce coincidenţă ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am idee de vreun scandal anterior legat de Yoochun. Am cautat stirea despre C-Jes, dar nu am gasit-o :-( poate din comoditate, incerc sa evit teoriile conspirative, dar ar putea fi C-Jes tinta? si au gasit pionul vulnerabil? adica daca tot e balci... ca nici plecarea lor de la AVEX nu a fost in termeni foarte buni...

      Ștergere
  5. 1.De pe site K-POP ROMÂNIA:

    Potrivit ştirilor ‘No Cut News‘ de la CBS din data de 1 iulie, agenţia de management C-JeS Entertainment este sub investigaţie de taxe de către Administraţia Natională de Taxe pentru evaziune fiscală.
    Oficiul regional din Seoul este cel care susţine cazul şi se va uita peste taxe şi documente pentru a aduna informaţii despre taxe neplătite.
    Ştirile spun de asemenea că Administraţia Natională de Taxe se concentrează în special pe profiturile din concertele din afară ale JYJ.

    sursa: soompi

    2. Ştiu că aceasta a fost prima bârfă care m-a făcut să cred că-i un imprudent : prin 2012 o EA ameninţa şi şantaja cu o poză cu un idol gol şi se sugera că ar fi Yoochun, şi ca atare agenţia a negat şi muşamalizat etc. Apoi de câte ori a fost vorba de poze sau înregistrări compromiţătoarem, Yoochun era prezent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am gasit ceva aici http://www.soompi.com/2012/02/10/jyjs-yoochun-shows-hes-ok-amidst-naked-photo-scandal/
      tot soompi hahaha

      Ștergere
    2. Informaţia am citit-o pe JYJ3 , data de 9.02.2012 şi nu pe soompi.

      Ștergere