vineri, 9 iunie 2017

T.O.P. a parasit spitalul sub asaltul presei

8 iunie. A treia zi la la Mokdong Ehwa Women's University Hospital. T.O.P. a deschis ochii si si-a recunoscut mama.
Profesorii Lee Deok Hee, Kim Yong Jae și Choi Hee Yeon au spus la conferinnta de presa: "Nu putem garanta cat de mult va dura recuperarea, dar daca nu vor interveni alte complicatii, probabil ca perioada va fi de o saptamana sau doua". Medicii au subliniat ca T.O.P. va avea nevoie de tratament in continuare, inclusiv tratament si consiliere psihologica. (http://www.koreaboo.com/buzz/top-overdose-hospital-release-treatment-what-will-it-be/)
Tot pe 8 iunie, oficiali militari din cadrul departamentului de poliție unde activa T.O.P au dat o declarație, confirmând că este liber să plece acasă, el urmand sa se prezinte pe 29 iunie in fata instantei. (http://www.koreaboo.com/buzz/topbigbang-will-released-military-position-go-home/)9 iunie. Rapoartele spun ca T.O.P. a facut deja cativa pasi prin salon si cel mai probabil va parasi Mokdong Ehwa Women's University Hospital (http://www.koreaboo.com/news/top-awake-walking-now/), lucru care s-a si intamplat. Pentru ca la Mokdong Ehwa Women's University Hospital nu poate beneficia de o camera privata, el va continua tratamentul intr-o alta locatie care nu a fost dezvaluita presei. Asaltat de reporteri, ziaristii spun ca T.O.P a fost auzit spunand doar 죄송 해요 (imi pare rau). (http://www.koreaboo.com/news/top-leaving-hospital/).

Vreau sa cred ca toate gandurile bune si incurajarile venite din toata lumea ii vor fi de ajutor.
Viata, deseori, pare a fi atat de nedreapta. Si ne trezim peste noapte intr-o mare nefericire din care nu mai putem gasi iesirea. Si nici puterea de a trage aer in piep. Si asta cand credeam ca avem toate premisele sa fim fericiti si sa ducem o viata perfecta. Dar micile noastre greseli fac ca destinul, acelasi care a fost bun, generos, minunat odata sa ne faca neghioabe surprize si sa schimbe balanta, sa ne azvarle in abis.
Tot ce sper este ca destinul sa nu ne aloce fericirea cu portia si sa gasim resursele necesare pentru a reveni. #StayStrongTOP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu