Se afișează postările cu eticheta album. Afișați toate postările
Se afișează postările cu eticheta album. Afișați toate postările

miercuri, 7 iunie 2017

10 ani cu FT Island (FT아일랜드)


La exact 10 ani de la debutul lor cu melodia "Love Sick", membrii trupei FT Island revin cu al 10-lea album aniversar, denumit "Over 10 Years", album ce contine 13 piese si care reflecta modul in care trupa a evoluat.

Melodia de titlu a albumului se intituleaza "Wind"

Download album: https://k2nblog.com/album-ftisland-10th-anniversary-album-over-10-years/
Este bine totusi sa sustineti artistii si sa cumparati albumul 🙏

miercuri, 30 martie 2016

Lungul drum până la stele - Snuper (스누퍼)


Grupul Snuper (스누퍼), a cărui denumire semnifică "vom fi super, ca niște supraoameni", este sub contract la WidMay Entertainment. Alcătuit din șase membri -  Choi Hyung-geun/수현, Shim Sang-il/상일, Yoo Tae-woong/태웅, Choi Sung Hyuk/우성, Jo Sang Ho/상호 și Jang Se Bin/세빈 -, boy-band-ul a debutat pe 17.11.2015, cu piesa  "Shall We Dance" (쉘 위 댄스), melodia de titlu de pe primul lor minialbum "Shall We"

Snuper a lansat deja două mini-albume, Shall We (15.11.2015) și Platonic Love (08.03.2016) si single-ul Polaroid
SNUPER - Shall We

SNUPER - Polaroid

SNUPER - Platonic Love


Membri:
Nume de scenă: Su Hyun; Nume real: Choi Hyung-geun/수현;
Data nașterii: 01.10.1992; Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 177cm/61kg
Nume de scenă: Sang Il; Nume real: Shim Sang-il/상일; Data nașterii: 01.05.1993;
Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 179cm/56kg
Nume de scenă: Tae Woong; Nume real: Yoo Tae-woong/태웅;
Data nașterii: 24.05.1994;
Poziție: lider, rap; Înălțime/greutate: 180cm/58kg
Nume de scenă: Woo Sung; Nume real: Choi Sung Hyuk/우성;
Data nașterii: 24.08.1994; Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 183cm/66kg
Nume de scenă: Sang Ho; Nume real: Jo Sang Ho/상호; Data nașterii: 10.02.1995;
Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 183cm/59kg
Nume de scenă: Se Bin; Nume real: Jang Se Bin/세빈; Data nașterii: 24.04.1996;
Poziție: rap, mezinul trupei; Înălțime/greutate: 181cm/63kg

Official sites:
Daum Café: http://cafe.daum.net/snuper6
Facebook: https://www.facebook.com/SNUPER6?_rdr=p
Homepage: http://widmay.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLEqafX1n4Y03q1X2zS0xKw
Twitter / Instagram https://twitter.com/@snuperofficial / https://www.instagram.com/snuper6/

Credit: https://kpopinfo114.wordpress.com/male_artist_profiles/s/snuper-profile/

Lungul drum până la stele - KNK (크나큰)


KNK (크나큰), compus din cinci membri - Kim You-jin/김유진, Park Seung-jun/박승준, Jeong In-seong/정인성, Kim Ji-hoon/ 김지훈 și Oh Hee-jun/오희준 -, este primul grup de băieți al agenției YNB Entertainment. KNK vine de la K-pop kNocK și semnifică că au venit "să bată la ușa industriei K-pop cu muzica lor."
Înainte de a se alătura YNB Entertainment, toți cei cinci membri au avut, în medie, cinci ani ca stagiu de pregărire la alte companii.
Piesa de titlu a albumului, KNOCK, a fost compusă de compania BUTTERFLY, condusă de Hwang Seong-je (care a mai lucrat cu  BoA la "Atlantis Princess", Lee Soo-young la "Whistle to Me" și mulți alții), partea de rap fiind scrisă de You-jin. De coregrafie s-a ocupat echipa de la Prepix’s condusă de Ha Woo-shin, iar regia video-ului a fost semnată de Lee Ki-baek


KNOCK - full album

Membri
Nume real: Kim You-jin/김유진; Data nașterii: 10.02.1993; Înălțime/greutate:186cm/72 kg;
Nume real: Park Seung-jun/박승준; Data nașterii: 28.10.1993; Înălțime/greutate:188cm/70 kg;
Nume real: Jeong In-seong/정인성; Data nașterii: 01.07.1994; Înălțime/greutate:183cm/73 kg;
Nume real: Kim Ji-hoon/김지훈; Data nașterii: 20.02.1995; Înălțime/greutate:184cm/73 kg;
Nume real: Oh Hee-jun/오희준; Data nașterii: 08.05.1996; Înălțime/greutate:178cm/59 kg;

Oficial sites
http://cafe.daum.net/officialknk
https://www.instagram.com/official_kn...
https://twitter.com/KNKOfficialYNB
https://www.facebook.com/크나큰-463603500492987/
http://www.ynbent.com

Credit: https://kpopinfo114.wordpress.com/2014-rookie-group-debuts/march-2/knk-profile/

luni, 8 februarie 2016

Să cântăm HISTORY (히스토리)


Pe 27 februarie, la doi ani și un pic de la primul concert kpop (17 februarie 2014, LED Applle), Kompas Event saltă ștacheta si ni prezintă, într-un concert la Palatul Copiilor din București, pe băieții de la HISTORY. În ciuda eforturilor organizatorilor, ne dam iar în stambă - ba că e organizat la București și nu la Cucuieții din Deal (iar daca sunteți din provincie nu cred ca cineva din București nu v-ar oferi găzduire), ba că incep evaluările, ba că nu vrem HISTORY ci trupa X sau Y, de ce e iarna și nu vara, nu mai sunt bilete la VIP, nu mă amestec cu plebea... Chestia e ca abia ne strangem vreo mie de fani kpop, prea putini pentru a acoperi cheltuielile organizatorilor si pentru a-i încuraja să abordeze și alte formații. Mă gândesc că și managerii trupelor întreabă câți spectatori se strâng. 1.000? WTF... Mergem la unguri... sau la ruși... România? Rules...

În fine, să respiram adânc... și să facem puțină istorie cu History!
Primul grup masculin de la Loen Entertainment, History e format din 5 baieti (Song Kyung-il [송경일], Na Do-kyun [나도균], Kim Si-hyoung [김시형], Kim Jae-ho [김재호], Jang Yi-jeong [장이정]. Anunțul a fost facut pe 12 aprilie 2013, baietii au fost prezentati, iar HISTORY a început să-și spună "His Story" pe 26 aprilie cu single-ul Dreamer...
...iar pe 20 august 2013 a lansat minialbumul "Just now" cu piesa de titlu "Tell Me Love"
Tot în 2013, pe 28 noiembrie, apare al doilea minialbum, "Blue Spring" cu piesa de titlul "What Am I To You?"
Baieții muncesc nu glumă, așa că 23 iunie 2014 scot al treilea minialbum, "Desire", cu piesa de titlul "Psyho".
Anul trecut, pe 25 mai, a urmat al patrulea minialbum, "Beyond The History", cu piesa de titlul "Might Just Die".
Într-un playlist, puteți asculta toate melodiile de pe cele patru minialbume

Membri
Nume: Song Kyung-il (송경일). Data nasterii: 28.110.1987. Inaltime: 183 cm. Pozitie: Lider, rapp, vocal; 
Official SNS: Twitter: @_songkyungil; Instagram: _ilstagram
Nume: Na Do-kyun (나도균). Data nasterii: 11.02.1991. Inaltime: 184 cm. Pozitie: Vocal; Official SNS: Twitter: @_nadokyun; Instagram: dog.yun_gram
Nume: Kim Si-hyoung (김시형). Data nasterii: 15.05.1992. Inaltime: 182 cm. Pozitie: Rapper, imaginea grupului; Official SNS: Twitter: @_kimsihyoung; Instagram: @a.k.a.midnight
Nume: Kim Jae-ho (김재호). Data nasterii: 17.09.1992. Inaltime: 174 cm. Pozitie: Rapp, vocal; Official SNS: Instagram: jaehogram
Nume: Jang Yi-jeong (장이정). Data nasterii: 10.09.1993. Inaltime: 173 cm. Pozitie: Vocal; Official SNS: Twitter: @_jangyijeong; Instagram: @jangyijeongg

sâmbătă, 2 mai 2015

Kim Min Soo (Monday Kiz) - O vapaie de rubin


Peste fagi cu varfuri sure
A cazut amurgul rece.
Inserarea muta trece
Furisata prin padure.
Spre apus abia s-arata
Printre crengi, intunecata,
O vapaie de rubin
Din frunzisurile grele
De-nnoptare, tot mai vin
Glasuri mici de pasarele
Reci si palide-n senin
Se ivesc deasupra stele.
..................
Ce sa fie? Nu-i nimic.
A trecut Acceleratul
(Acceleretaul - G. Toparceanu)

“After I found out my body moved to the beat of music”. Asta spunea Kim Min Soo (14 ianuarie 1985 - 29 aprilie 2008). De dincolo de moarte, legata de coada unei comete, amestecata cu praf de stele, vocea lui inca se aude.
La sapte ani de la moartea lui Kim Min Soo am pus laolalta colectia de albume a formatiei Monday Kiz (in formula de duo: Kim Min Soo, Lee Jin Sung), prima mea mea mare iubire coreeana. Sper sa va placa!

Bye Bye Bye - 6 octombrie 2005
Track List
01 . Intro
02 . Promise
03 . 두가지 일
04 . Loving You
05 . Bye Bye Bye
06 . Love I
07 . 상처투성이
08 . 너도 아파봐
09 . Only You
10 . 내 맘 모르지
11 . 부르고 불러도
12 . Love II
13 . 이런 남자
14 . 2번째 고백
15 . 더 살아봐도
16 . Love II
17 . 속죄
18 . Outro

El Condor Pasa - 1 februarie 2007
Track list
El Condor Pasa
하늘아 제발 (Heaven please)
새살 (New Skin)
나비의 꿈 (Butterfly's Dream)
Lonely Soul Feat. Girl Friends
남자야 (A Man)
착한 남자 (Nice Man)
도대체 넌 왜 (Why do you)
한 남자의 Diary (One man's diary)
이별을 앞에 두고 Feat. Shin Hae Chul (In front of a breaku
남자가 사랑을 버리는 이유 (Why a m
후애 (After Love)
나쁜 남자 (Bad Man)
The One

Inside story - 4 aprilie 2008
Track List
01 . Intro
02 . 신기루
03 . 가슴으로 외쳐 (Rap Feat. Rhymer)
04 . 흉터
05 . 발자국
06 . 그렇더라
07 . 니가 떠난 그날
08 . 태양아래서
08 . 슬픈 부탁
10 . 너밖에 없잖아
11 . 그대 앞에서
12 . Outro

Recollection - 8 septembrie 2008
Track List
01 . Never say goodbye
02 . 뒷걸음
03 . 미안해, 고마워, 사랑해
04 . 그 노래
05 . 슬픈 인연(Special Track)
06 . Epilogue(Special Track-김민수)

Tot despre Kim Min Soo - aici, aici, aici

duminică, 15 martie 2015

Gain (가인) are mere. La patrat!

Fara doar si poate, Gain (가인) ne testeaza toleranta. Ori ne scandalizam, ori ne excitam.
Cadem prada ispitei, infruptandu-ne si/sau contopindu-ne cu ea.
Nu as mai trai daca as uita dulceata primului sarut, buzele muscate si lacrimile de dupa, razvratirea si iarasi acea teama. Momentele cand mi-am daruit sufletul cu totul, nelimitat si fara cantar, rastignita-n drum fara a astepta sfarsitul...
Balanta talerului se inclina in partea celui care-si pune inima sau in partea unde mersul iubirii este dictat de teama si de logica? Cine ramane sterp si gol? Cel care a dat tot sau cel care asa a venit?
 
 
Sa ne pastram aici paradisul, caci dincolo nu stim ce este. Minti bolnave au scornit ca exista un loc hidos unde suntem supusi multor suplicii. Cand trecem raul Lethe ne dorim o picatura din ceea ce ne-ar pierde in uitare sentimentul pacatelor savarsite. Dar ne este interzis s-o sorbim. Iar la intrare ne asteapta fiica fara mama, o femeie frumoasa care, in loc de picioare are o enorma coada de sarpe indoita in lungi ondulatii solzoase si care se termina cu un spin ucigator. Si nu e singura! E pazita de o haita de creaturi infricosatoare.
Fara semne indicatoare, vom cauta si vom rataci mereu...
 
 
 

Gain - Paradise Lost
Gain - Apple

Gain (가인) [BEG] - Mini Album "Hawwah"


Tracklist:
01. Apple (feat.박재범) *Title
02. Free Will (feat.도끼)
03. Paradise Lost *Title
04. The First Temptation
05. 두 여자
06. Guilty
Download full album: http://k2nblog.com/mini-album-gain-hawwah/


marți, 17 februarie 2015

Cei 5 magnifici rockeri de la Burstered (버스터리드)

foto: www.koreaboo.com
Cinci stele la orizont, constelatia Burstered  (버스터리드)! No Dae Kun (26 de ani), Jung Sang Yun (20 de ani), An Jun Yong (26 de ani), Lee Gye JIin (26 de ani) si Cho Hwan Hee (26 de ani) au facut anul trecut senzatie la Super Star 6. Cei cinci tineri rockeri au impresionat spectatorii si ascultătorii cu povestile lor, cu dorinta de a razbi in viata, cu modul in care se sprijina reciproc pentru a face ca visele lor sa devina realitate. Dar ceea ce a contat in primul rand si ceea ce le-a adus multi fani a fost muzica interpretata de ei.

Albumul de debut, "Independent", lansat (oficial) pe 17.02.2015 a fost asteptat cu interes, in special de iubitorii de rock si promovat cu prima piesa, "Whenever You Call Me", o melodie ale carei versuri transmit mesaje de speranta pentru toti cei care se confrunta cu greutatile secolului XXI.
Full album:


Tracklist:
01. 나를 부르면
02. 스캔들 (Feat. 우탄)
03. 기다릴게
04. Here I Am
05. Break Away
06. Disappear
Download: http://k2nblog.com/mini-album-burstered-independent-mp3/

Facebook: https://ko-kr.facebook.com/Burstered
Twitter: https://twitter.com/burstered/status/561089341628219392
Instagram: http://instagram.com/p/y4iCMyzC9r/

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Saptamana nebuna (I)

Nu-i asa ca a fost o saptamana nebuna? Ce parea ca nu se mai termina? Mult asteptatul weekend a venit in sfarsit, prea calm si linistit dupa inceputul vijelios. Timpul, aceasta cantitate care nu trebuie neglijata ci respectata, s-a comprimat la maxim, asa ca abia acum am si eu vreme sa amintesc noutatile (?) care-au facut valuri in oceanul "k".

Doua lansari si aniversari au marcat inceputul saptamanii: TVXQ si Rain!

TVXQ si al 7-lea lor album "TENSE", lansat pe 6 ianuarie, celebreaza cei 10 ani de activitate a grupului si o noua cotitura in viziunea muzicala. Cu 12 melodii care fac referire la iubire, curaj si speranta, cu un amestec de vintage si modern, TVXQ surprinde din nou cu multitudinea expresivitatii si a sensibilitatii, accentuate si cu predominantul sound acustic. MV-ul pentru piesa principala, "Something" a fost lansat pe 1 ianuarie si a fost foarte bine primit. Ce ar trebui sa mai mentionez? Versurile baladei "Rice" au fost scrise ce Max Changmin! TENSE nu marcheaza numai o puternica revenire a baietilor de la TVXQ. Este o retrospectiva care ilustreaza cei 10 ani de activitate, suportul fanilor, si, de ce nu? o cale de urmat pentru cel putin inca 10 ani de acum incolo.

Track list:
01. Ten (10 Years)
02. Something
03. Your Man (너의 남자)
04. Moonlight Fantasy (오늘밤)
05. Beside (그 대신 내가)
06. Double Trouble
07. Off-Road
08. Smoky Heart (갈증)
09. Love Again
10. Steppin' (뒷모습) 1
1. Rise...
12. Always with You (항상 곁에 있을게)
Download: http://k2nblog.com/album-tvxq-tense-7th-album/

Rain si "Rain Effect", al saselea lui album, lansat la trei ani si noua luni dupa "Back to the Basic" (dintre care doi petrecuti in armata) contine 10 piese, cele principale fiind "30 Sexy" si "La Song". Desi data lansarii fusese anuntata initial pe 6 ianuarie, a fost devansata pentru 2 ianuarie. Albumul este declarat ca fiind scris si produs in cea mai mare parte de Rain. Piesa "La Song", un amestec multicultural atat ca sound cat si ca figuratie in MV, a atras critici din partea comunitatii afro-americane, pe motiv ca modul de prezentare ar fi discriminatoriu pentru ei.
Probabil pentru ca apare o imagine satirica a unui adevar genetic legat de femeile afro-americane, dar mie mi se pare ca ridiculizeaza un trend al carui exponent este Nicki Minaj, acela de a silicona tot ce se poate!
Piesele, o imbinare de hip-hop, electro, rock si funk, sunt in binecunoscutul tipar hipnotic al lui Rain, cu tonalitati ce amintesc de Prince si Michael Jackson.


Track List
01. Rain Effect
02. 30 Sexy
03. La Song
04. 어디 가요. 오빠 (feat. 현아)
05. 마릴린 먼로 (Marilyn Monroe)
06. 차에 타봐
07. Superman
08. 알아버렸어
09. Dear Mama Don't Cry
10. 30 Sexy (East4A Deeptech Mix)
Download: http://k2nblog.com/album-rain-bi-rain-effect-vol-6/

duminică, 4 august 2013

Lungul drum pana la stele (IV) SHU-I (슈아이)

foto: keikeikirsten.blogspot.com
In anii '80, succesele Nadiei Comaneci au inspirat cateva generatii de fetite, foarte multe dorindu-si sa ajunga celebre, precum cunoscuta gimnasta. Cred ca acelasi fenomen este si in Coreea. Foarte multi tineri sa isi doresc sa ajunga staruri. Daca la fete lucrurile par a fi mai echilibrate, in privinta baietilor lucrurile - asta e parerea mea - sunt scapate de sub control. Multe, foarte multe trupe, unele ajungand si pana la 10 membri, incearca sa razbeasca. O adevarata inflatie! Unii vor sfarsi pe scena vreunui camin cultural, altii vor triumfa. In istoria kpop unora le va fi mentionat doar numele, altii vor scrie pagini intregi. Si nu pentru ca nu ar fi buni. O mare parte din succes depinde si de agresivitatea cu care sunt promovati!

Sub aceasta prezentare, astazi SHU-I

SHU-I (acronim de la So Hot Union of Idols; hangul: 슈아이, Shyuai) este un grup sud-coreean format din cinci membri: Inseok (Hwang In Seok), Changhyun (Jun Chang Hyun), Hyungjun (Park Hyung Jun), Minho (Park Min Ho) si Jinseok (Park Jin Seok). Au debutat pe 11 septembrie 2009 cu (nefericita alegere) single-ul “Bomb Bomb Bomb”. Inainte de lansare s-au pregatit impreuna timp de doi ani. Fetele lor erau cunoscute pentru ca participau la diverse emisiuni de divertisment precum JinShil Game, Introducing A Star Friend sau Kkochminam Alongsatae. Dar debutul a fost un hiatus.

Au plecat in Japonia, unde au activat in ultimii trei ani, manageriati din 2011 de Avex Entertainment. Toate albumele lansate pe piata japoneza, inclusiv unul indie, au ajuns in primele 10 locuri in top Oricon. Inseok, liderul grupului, a fost un vocalist pentru toate versiunile japoneze, desi el este rapper.
Au participat la diverse emisiuni tv, printre care si "Made in BS Japonia" show care are ca tema popularizarea culturii - moda, traditii, istorie, produse alimentare - din tarile Asiei. Au avut si propriul lor show, "SHU-I × Get the Dream!!" in care fanii le puteau urmari pregatirea - dans, muzica, si momente din viata de zi cu zi.

Pe 15 iulie 2013 ei si-au facut o mult-asteptata revenire pe piata coreeana, cu lansarea primului lor mini-album  "Don't Let It Get You Down", care cuprinde noua piese. Melodia “Don’t Back Down”, care da titlul  este albumului, este compusa de Lee Sang Ho, care a mai avut colaborari cu 4Minute si CNBLUE, iar versurile sunt scrise de Suh Yong Bae, care a mai lucrat cu Ailee si Orange Caramel.

Pe acest prim album coreean este si melodia “Forever with You” ale carei versuri sunt scrise de membrii SHU-I, si exprima multumirea lor fata de fanii care i-au sprijinit de-a lungul anilor.
Succesul avut pe piata japoneza i-a facut mai increzatori pe cei cinci baieti de la SHU-I, ei sperand ca farmecul lor, vocile lor frumos armonizate, sensibilitatea interpretarii, sa le asigure un loc cat mai in fata in topul trupelor k-pop!

Membri
Nume: Hwang In Seok (황인석 ). Nume de scena: Inseok.
Data nasterii: 19 februarie 1988. Inaltime/greutate: 178cm/56kg
Nume: Jun Chang Hyun (전창현), Nume de scena: Changhyun.
nasterii: 9 iunie 1988. Inaltime/greutate: 181cm/58kg
Nume: Park Hyung Jun. Nume de scena: Hyungjun.
Data nasterii: 26 ianuarie 1989. Inaltime 173cm
Nume: Park Min Ho. Nume de scena: Minho.
Data nasterii 1 februarie 1989. Inaltime: 173cm
Nume: Park Jin Seok. Nume de scena: Jinseok.
Data nasterii 22 ianuarie 1991 (mezinul trupei). Inaltime: 176cm

Discografie coreeana:
Mini-album:
25.07.2013 - Don't Let It Get You Down - Mini Album Vol.1  (download)
Digital Single:
11.09.2009 - Bomb Bomb Bomb (download)

Discografie japoneza
Album:
15.07.2012 - NEXTAGE  (download)
Mini-album:
26.01.2011 - Star Light (indie)  (download)
Single:
04.05.2011 - Smile for my  (download)
17.08.2011 - Sweet Summer / Kizuna (キズナ)  (download)
07.12.2011 - Never Give Up! (ネバギバ Yes!)  (download)
11.04.2012 - HITORIJIME  (download)
21.11.2012 - Daigyakuten (大逆 転)  (download)
13.03.2013 - Achakocha SORRY (あ ちゃこ ちゃ Sorry) (download)

joi, 13 iunie 2013

Ferma de ciuperci - TVXQ, Ocean

Si ce mai ploua cu noutati. Printre picaturi, caci TVXQ isi continua turneul Live World Tour - Catch Me in Statele Unite in 5iulie, la Nokia Theatre din Los Angeles, a lansat doua videoclipuri muzicale pentru un mini-albumul lor in limba japoneza, Ocean.
In MV-ul Ocean, Yunho si Changmin se bucura de soare si apa, intr-o atmosfera plina de culoare si buna-dispozitie, propice verii.
Surpriza vine cu al doilea MV, Wedding Dress, facut intr-un mod cat se poate de original. Pe fondul sonor se deruleaza un pictorial cu momente de la nuntile fanilor japonezi. Cu ceva vreme in urma, AVEX Network a deschis un site special pentru ca fanii sa poata posta fotografiile lor de nunta. Ce a iesit? Vedeti acum:

OCEAN - download aici, aici si aici. (multumesc http://k2nblog.com)
Trak list:
01. OCEAN
02. Wedding Dress
03. OCEAN -Rising Starr Remix
04. OCEAN -Less Vocal
05. Wedding Dress -Less Vocal

Sursa: http://www.hellokpop.com