Se afișează postările cu eticheta profil. Afișați toate postările
Se afișează postările cu eticheta profil. Afișați toate postările

vineri, 13 ianuarie 2017

Asteptand un concert de/cu 24K (투포케이) la Bucuresti

So, lume, lume, iar aveam un concert kpop la Bucuresti, (tot) gratie Kompas Event. De data aceasta o trupa care isi da silinta sa fie de 24K (투포케이). Grupul sud-coreean, sub contract la Choeun Entertainment, a debutat pe 6 septembrie 2012 cu minialbumul Hurry Up. Un an mai tarziu grupul a revenit cu un nou minialbum, U R So Cute (01.08.2013). A urmat apoi o pauza de doi ani, doi dintre membri initiali (Seokjune si Byungho) parasind trupa, ei fiind inlocuiti cu Hui si Jinhong. Si al treilea minialbum, Super Fly, lansat la 01.10.2015. In 2016, inca doi membri - Sungoh si Daeil - parasesc grupul (din motive personale spune Choeun Ent), fiind inlocuiti cu Changsun si  Hongseob. In formula Cory, Kisu, Jeonguk, Hui, Changsun, Jinhong, si Hongseob au revenit pe 11 august cu single-ul "Still 24K", urmat de primul lor full album The Real One (21.10.2016), album ce contine piese mai vechi ca "Secret Love", "Hey You", "Super Fly", "Still 24K", dar si piese noi. Piesa de titlu "BINGO", o continuare a povestii din "Stil 24K" s-a bucurat de mare succes la public datorita atat notei optimiste cat si uimitoarei coregrafii.

Ca intotdeauna, sigur veti regreta daca nu veniti la concert. Nu mai stati in fata computerului, sa va curga balele dupa preferatii vostri. Nu mai cautati motive - examene, lipsa cazarii, banii (10 cafele la Starbucks) - toate se pot rezolva cu putina bunavointa. Haideti in fata scenei, daca tot dorim sa ne aratam aprecierea pentru artistii coreeni. Nu, nu sunt super-idolii dupa care bociti si care, am mai spus-o, au alte locatii puse pe harta, nu Romania - iar daca va puneti neuronii la treaba veti deduce si motivele -, dar organizatorii mereu iau in calcul si interesul publicului. Ganditi-va la asta pana la urmatorul concert kpop...

Membri
Nume: Cory (Hong Cory / 코리); Pozitie: lider, vocal; Data nasterii: 25.11.1990; Inaltime/greutate: 1,75m / 58kg
Nume: Kisu (Choi Kisu / 기수); Pozitie: vocal; Data nasterii: 02.10.1991; Inaltime / greutate: 1,79m / 60 kg
Nume: Jeunguk (Kim Jeunguk / 정욱); Pozitie: rap, dans; Data nasterii: 30.03.1993; Inaltime / greutate: 1,78m / 58 kg
Nume: Hui (Liang Hui / 휘); Pozitie: vocal, rap, dans; Data nasterii: 18.07.1995. Nationalitate: chinez; Inaltime / greutate: 1,78m 58 kg
Nume: Changsun (Lee Chang Sun / 창선); Pozitie: vocal; Data nasterii: 17.03.1996; Inaltime / greutate: 1,79m / 58 kg
Nume: Jinhong (Kim Jin Hong / 진홍); Pozitie: vocal, mezinul trupei; Data nasterii: 02.01.1998; Inaltime / greutate: 1,80m / 53 kg
Nume: Hongseob (Shim Hong Seob / 홍섭); Pozitie: vocal, rap, mezinul trupei; Data nasterii: 08.01. 1998; Inaltime / greutate: 1,77m / 58 kg

Site-uri oficiale:
Daum Cafe
Facebook
Youtube
Twitter / Instagram
Cory @24K_coreeya / 24k_coreeya
Kisu @24K_7S / 24k_7s
Jeunguk @24K_UK / 24k_jeonguk
Hui @24k_LIANGHUI / 24k_lianghui
Chang Sun @24k_changsun2 / 24k_changsun2
Jinhong @24K_JinHong / 24k_jinghong0102
Hong Seob @24k_seobs / 24k_seobs

Credit: https://kpopinfo114.wordpress.com/male_artist_profiles/number/24k_profile/

Download:
Hurry Up: http://k2nblog.com/mini-album-24k-hurry-up/
U R So Cute: http://k2nblog.com/mini-album-24k-u-r-so-cute-mp3/
Super Fly: http://k2nblog.com/mini-album-24k-super-fly-mp3/
Still 24K: http://k2nblog.com/single-24k-still-24k-mp3/
The Real One: http://k2nblog.com/album-24k-the-real-one/

miercuri, 30 martie 2016

Lungul drum până la stele - Snuper (스누퍼)


Grupul Snuper (스누퍼), a cărui denumire semnifică "vom fi super, ca niște supraoameni", este sub contract la WidMay Entertainment. Alcătuit din șase membri -  Choi Hyung-geun/수현, Shim Sang-il/상일, Yoo Tae-woong/태웅, Choi Sung Hyuk/우성, Jo Sang Ho/상호 și Jang Se Bin/세빈 -, boy-band-ul a debutat pe 17.11.2015, cu piesa  "Shall We Dance" (쉘 위 댄스), melodia de titlu de pe primul lor minialbum "Shall We"

Snuper a lansat deja două mini-albume, Shall We (15.11.2015) și Platonic Love (08.03.2016) si single-ul Polaroid
SNUPER - Shall We

SNUPER - Polaroid

SNUPER - Platonic Love


Membri:
Nume de scenă: Su Hyun; Nume real: Choi Hyung-geun/수현;
Data nașterii: 01.10.1992; Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 177cm/61kg
Nume de scenă: Sang Il; Nume real: Shim Sang-il/상일; Data nașterii: 01.05.1993;
Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 179cm/56kg
Nume de scenă: Tae Woong; Nume real: Yoo Tae-woong/태웅;
Data nașterii: 24.05.1994;
Poziție: lider, rap; Înălțime/greutate: 180cm/58kg
Nume de scenă: Woo Sung; Nume real: Choi Sung Hyuk/우성;
Data nașterii: 24.08.1994; Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 183cm/66kg
Nume de scenă: Sang Ho; Nume real: Jo Sang Ho/상호; Data nașterii: 10.02.1995;
Poziție: vocal; Înălțime/greutate: 183cm/59kg
Nume de scenă: Se Bin; Nume real: Jang Se Bin/세빈; Data nașterii: 24.04.1996;
Poziție: rap, mezinul trupei; Înălțime/greutate: 181cm/63kg

Official sites:
Daum Café: http://cafe.daum.net/snuper6
Facebook: https://www.facebook.com/SNUPER6?_rdr=p
Homepage: http://widmay.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLEqafX1n4Y03q1X2zS0xKw
Twitter / Instagram https://twitter.com/@snuperofficial / https://www.instagram.com/snuper6/

Credit: https://kpopinfo114.wordpress.com/male_artist_profiles/s/snuper-profile/

Lungul drum până la stele - KNK (크나큰)


KNK (크나큰), compus din cinci membri - Kim You-jin/김유진, Park Seung-jun/박승준, Jeong In-seong/정인성, Kim Ji-hoon/ 김지훈 și Oh Hee-jun/오희준 -, este primul grup de băieți al agenției YNB Entertainment. KNK vine de la K-pop kNocK și semnifică că au venit "să bată la ușa industriei K-pop cu muzica lor."
Înainte de a se alătura YNB Entertainment, toți cei cinci membri au avut, în medie, cinci ani ca stagiu de pregărire la alte companii.
Piesa de titlu a albumului, KNOCK, a fost compusă de compania BUTTERFLY, condusă de Hwang Seong-je (care a mai lucrat cu  BoA la "Atlantis Princess", Lee Soo-young la "Whistle to Me" și mulți alții), partea de rap fiind scrisă de You-jin. De coregrafie s-a ocupat echipa de la Prepix’s condusă de Ha Woo-shin, iar regia video-ului a fost semnată de Lee Ki-baek


KNOCK - full album

Membri
Nume real: Kim You-jin/김유진; Data nașterii: 10.02.1993; Înălțime/greutate:186cm/72 kg;
Nume real: Park Seung-jun/박승준; Data nașterii: 28.10.1993; Înălțime/greutate:188cm/70 kg;
Nume real: Jeong In-seong/정인성; Data nașterii: 01.07.1994; Înălțime/greutate:183cm/73 kg;
Nume real: Kim Ji-hoon/김지훈; Data nașterii: 20.02.1995; Înălțime/greutate:184cm/73 kg;
Nume real: Oh Hee-jun/오희준; Data nașterii: 08.05.1996; Înălțime/greutate:178cm/59 kg;

Oficial sites
http://cafe.daum.net/officialknk
https://www.instagram.com/official_kn...
https://twitter.com/KNKOfficialYNB
https://www.facebook.com/크나큰-463603500492987/
http://www.ynbent.com

Credit: https://kpopinfo114.wordpress.com/2014-rookie-group-debuts/march-2/knk-profile/

Lungul drum până la stele - VOISPER (보이스퍼)


Într-un serial coreean era o replică: "Cât de curând, jumătate dintre coreeni nu vor dori altceva decât să cânte". Se pare că lucrurile nu sunt prea departe de adevăr. 

VOISPER - Voice + Whisper (보이스퍼), alcătuită din patru băieți - Jung Kwang-ho/정광호,  Jung Dae-kwang/정대광,  Min Chung-ki/민충기 și  Kim Kang-san/김강산 este sub contract la agenția Evermore Music. Grupul a debutat pe 23.02.2016 cu single-ul "In Your Voice" (그대 목소리로 말해줘)

Membri
Nume: Jung Kwang-ho/정광호; Nume de scenă: Kwangho/광호; Data nașterii: 02.06.1996;
Înălțime: 175 cm; Poziție: vocalist
Nume: Jung Dae-kwang/정대광; Nume de scenă: Daekwang/대광; Data nașterii: 25.11.1996;
Înălțime: 176 cm; Poziție: lider, vocalist principal
Nume: Min Chung-ki/민충기; Nume de scenă:  Chungki/충기; Data nașterii: 17,12.1996;
Înălțime: 179 cm; Poziție: vocalist, mezinul trupei
Nume: Kim Kang-san/김강산; Nume de scenă: Kangsan/강산; Data nașterii: 11.06.1996;
Înălțime: 177 cm; Poziție: vocalist

OFFICIAL SITES:
Daum Café: http://cafe.daum.net/VOISPER
Facebook: https://www.facebook.com/voisperofficial
Homepage http://evermoremusic.co/?artist=voisper&ckattempt=1
Twitter / Instagram https://twitter.com/evermoremusic1https://www.instagram.com/evermore_music/
Kim Kangsan @ / smooth_san

Credit: https://kpopinfo114.wordpress.com/2014-rookie-group-debuts/february-2/voisper-profile/

vineri, 28 noiembrie 2014

Lectia de NU'EST (뉴이스트)

Lume, lume, pentru a treia oara in acest an, Romania este pe harta kpop. Deci, cu mic, cu mare, doamne, domnisoare si domni, poftiti la concert. Daca nu ati cumparat bilet, sigur veti regreta, caci pe scena vor fi nimeni altii decat baietii de la NU'EST (뉴이스트) In cadrul turneului Re:SPONSE Europe Tour, trupa va sustine un concert sambata, 29.11.2014, la Arenele Romane din Bucuresti, incepand cu ora 19.30.
NU'EST (acronim de la New Established Style and Tempo) este sub contract la Pledis Entertainment. Grupul (format din cinci baieti:  JR, Aron, Baekho, Minhyun and Ren) a debutat in 2012 cu piesa "Face".
In anul de debut au castigat si trei premii: la Korean Updates Awards- Best Male Rookie, la Arirang's Simply K-Pop Awards - Super Rookie Idol si la K-POP Lovers! Awards 2012 - Top New Artist!
Stilul muzical e incadrat la "urban electro", deci numai bun de dansat :-)

Membri

Nume de scena: JR; Nume real: Kim Jong Hyun; Data nasterii: 8 iunie 1995 inaltime: 178cm; Pozitie: lider, rapper principal si dansator Principal
Nume de scena: Aron; Nume real: Aron Kwak; Data nasterii: 21 mai 1993; Inaltime; 176cm; Pozitie: rapper, dansator si vocalist
 Nume de scana: Baekho; Nume real:  Kang Dong Ho; Data nasterii: 21 iulie 1995; Inaltime: 179cm; Pozitie: Vocal
Nume de scena: Minhyun; Nume real: Hwang Min Hyun; Data nasterii: 9 august 1995; Inaltime: 181cm; Pozitie: vocalist, dansator, imaginea trupei
Nume de scena: Ren; Nume real: Choi Min Ki; Data nasterii: 3 noiembrie 1996; Inaltime: 178cm; Pozitie: Vocalist, dansator (mezinul trupei)

Daca vreti sa va faceti incalzirea, aveti aici un playlist cu cateva din melodiilor lor....

si ultimul lor mini-album Re:BIRTH

Ne vedem la concert!!

duminică, 4 august 2013

Lungul drum pana la stele (IV) SHU-I (슈아이)

foto: keikeikirsten.blogspot.com
In anii '80, succesele Nadiei Comaneci au inspirat cateva generatii de fetite, foarte multe dorindu-si sa ajunga celebre, precum cunoscuta gimnasta. Cred ca acelasi fenomen este si in Coreea. Foarte multi tineri sa isi doresc sa ajunga staruri. Daca la fete lucrurile par a fi mai echilibrate, in privinta baietilor lucrurile - asta e parerea mea - sunt scapate de sub control. Multe, foarte multe trupe, unele ajungand si pana la 10 membri, incearca sa razbeasca. O adevarata inflatie! Unii vor sfarsi pe scena vreunui camin cultural, altii vor triumfa. In istoria kpop unora le va fi mentionat doar numele, altii vor scrie pagini intregi. Si nu pentru ca nu ar fi buni. O mare parte din succes depinde si de agresivitatea cu care sunt promovati!

Sub aceasta prezentare, astazi SHU-I

SHU-I (acronim de la So Hot Union of Idols; hangul: 슈아이, Shyuai) este un grup sud-coreean format din cinci membri: Inseok (Hwang In Seok), Changhyun (Jun Chang Hyun), Hyungjun (Park Hyung Jun), Minho (Park Min Ho) si Jinseok (Park Jin Seok). Au debutat pe 11 septembrie 2009 cu (nefericita alegere) single-ul “Bomb Bomb Bomb”. Inainte de lansare s-au pregatit impreuna timp de doi ani. Fetele lor erau cunoscute pentru ca participau la diverse emisiuni de divertisment precum JinShil Game, Introducing A Star Friend sau Kkochminam Alongsatae. Dar debutul a fost un hiatus.

Au plecat in Japonia, unde au activat in ultimii trei ani, manageriati din 2011 de Avex Entertainment. Toate albumele lansate pe piata japoneza, inclusiv unul indie, au ajuns in primele 10 locuri in top Oricon. Inseok, liderul grupului, a fost un vocalist pentru toate versiunile japoneze, desi el este rapper.
Au participat la diverse emisiuni tv, printre care si "Made in BS Japonia" show care are ca tema popularizarea culturii - moda, traditii, istorie, produse alimentare - din tarile Asiei. Au avut si propriul lor show, "SHU-I × Get the Dream!!" in care fanii le puteau urmari pregatirea - dans, muzica, si momente din viata de zi cu zi.

Pe 15 iulie 2013 ei si-au facut o mult-asteptata revenire pe piata coreeana, cu lansarea primului lor mini-album  "Don't Let It Get You Down", care cuprinde noua piese. Melodia “Don’t Back Down”, care da titlul  este albumului, este compusa de Lee Sang Ho, care a mai avut colaborari cu 4Minute si CNBLUE, iar versurile sunt scrise de Suh Yong Bae, care a mai lucrat cu Ailee si Orange Caramel.

Pe acest prim album coreean este si melodia “Forever with You” ale carei versuri sunt scrise de membrii SHU-I, si exprima multumirea lor fata de fanii care i-au sprijinit de-a lungul anilor.
Succesul avut pe piata japoneza i-a facut mai increzatori pe cei cinci baieti de la SHU-I, ei sperand ca farmecul lor, vocile lor frumos armonizate, sensibilitatea interpretarii, sa le asigure un loc cat mai in fata in topul trupelor k-pop!

Membri
Nume: Hwang In Seok (황인석 ). Nume de scena: Inseok.
Data nasterii: 19 februarie 1988. Inaltime/greutate: 178cm/56kg
Nume: Jun Chang Hyun (전창현), Nume de scena: Changhyun.
nasterii: 9 iunie 1988. Inaltime/greutate: 181cm/58kg
Nume: Park Hyung Jun. Nume de scena: Hyungjun.
Data nasterii: 26 ianuarie 1989. Inaltime 173cm
Nume: Park Min Ho. Nume de scena: Minho.
Data nasterii 1 februarie 1989. Inaltime: 173cm
Nume: Park Jin Seok. Nume de scena: Jinseok.
Data nasterii 22 ianuarie 1991 (mezinul trupei). Inaltime: 176cm

Discografie coreeana:
Mini-album:
25.07.2013 - Don't Let It Get You Down - Mini Album Vol.1  (download)
Digital Single:
11.09.2009 - Bomb Bomb Bomb (download)

Discografie japoneza
Album:
15.07.2012 - NEXTAGE  (download)
Mini-album:
26.01.2011 - Star Light (indie)  (download)
Single:
04.05.2011 - Smile for my  (download)
17.08.2011 - Sweet Summer / Kizuna (キズナ)  (download)
07.12.2011 - Never Give Up! (ネバギバ Yes!)  (download)
11.04.2012 - HITORIJIME  (download)
21.11.2012 - Daigyakuten (大逆 転)  (download)
13.03.2013 - Achakocha SORRY (あ ちゃこ ちゃ Sorry) (download)

miercuri, 17 iulie 2013

Lungul drum pana la stele (I) F.CUZ (포커즈)

foto: keikeikirsten.blogspot.com
In anii '80, succesele Nadiei Comaneci au inspirat cateva generatii de fetite, foarte multe dorindu-si sa ajunga celebre, precum cunoscuta gimnasta. Cred ca acelasi fenomen este si in Coreea. Foarte multi tineri sa isi doresc sa ajunga staruri. Daca la fete lucrurile par a fi mai echilibrate, in privinta baietilor lucrurile - asta e parerea mea - sunt scapate de sub control. Multe, foarte multe trupe, unele ajungand si pana la 10 membri, incearca sa razbeasca. O adevarata inflatie! Unii vor sfarsi pe scena vreunui camin cultural, altii vor triumfa. In istoria kpop unora le va fi mentionat doar numele, altii vor scrie pagini intregi. Si nu pentru ca nu ar fi buni. O mare parte din succes depinde si de agresivitatea cu care sunt promovati!

Sub aceasta prezentare, azi F.CUZ
F.CUZ /포커즈, a debutat pe 8 ianurie 2010 cu single-ul "Jiggy". Sunt gestionati de CAN Entertainment. F.Cuz a debutat initial ca un grup de patru membri (Jinon, LeeU, Kan si Yejun), dar LeeU a parasit trupa pentru a urma o cariera solo.
O perioada au activat ca un grup de trei, iar in 2012 li s-au alaturat inca doi membri: Daegun si Raehyun.
De imaginea grupului se ocupa un binecunoscut stilist coreean, Kim Woo Ri. Stilul lor, cu trasaturi ale artei pop si hip-hop a atras imediat atentia.

Au ca model trupe binecunoscute - Shinhwa, Big Bang, Super Junior, TVXW, JYJ. Isi doresc sa straluceasca ca idoli Hallyu si pentru asta muncesc din greu. Din pacate inca nu au nici o nominalizare la premiile "grele" din kpop. Am gasit si un forum romanesc dedicat formatiei (ufff, dar trebuie sa te inregistrezi :-(( urasc asta).
Sper sa creada in continuare in steaua lor. Si sa straluceasca mai puternic!


Membri
Nume: Kim Jin Chul. Nume de scena: Jinon. Data nasterii: 13 iulie 1989. Inaltime: 183 cm.
Pozitie: lider, rapper, dansator
Nume: Choi Young Hak. Nume de scena: Kan. Porecla: Dancing Machine of F.Cuz. Data nasterii: 30 septembrie 1991. Inaltime: 184 cm. Pozitie: dansator, rapper, vocalist
Nume: Shim Ye Jun. Nume de scena: Yejun. Data nasterii: 4 februarie 1992. Inaltime: 182 cm.
Pozitie: vocalist, mezinul, imaginea grupului
Nume: Kim Rae Hyun. Nume de scena: Raehyun. Data nasterii: 8 iunie 1991.
Pozitie: vocalist. Inaltime 178 cm
Nume: Kim Dae Geon. Nume de scena Daegun. Data nasterii: 27 octombrie 1990.
Pozitie: vocalist. Inaltime: 179 cm

Discografie

Mini-Albume

2010.03.11 - No One (download)

2010.11.18 - Gorgeous (download)
2012.04.27 - For Century Ultimate Zest (download)
Digital Single
2010.01.08 - Jiggy
2012.08.10 - Kkumkkuneun I (꿈꾸는)
Alte albune
2010.12.08 - Japan Premium Edition
2012.05.23 - For century ultimate zest
Singles
2011.08.17 - NEVER LET YOU GO
2011.12.21 - LUV HOLIC / AROUND YOU
2012.06.13 - Drawing Heart
2013.05.29 - Hello Again
Digital Singles
2010.12.08 - NO ONE
2010.12.08 - GO
2010.12.08 - JIGGY
2010.12.08 - Midnight Sun
2010.12.08 - You Are Mine
2010.12.08 - Tomodachi Sotsugyou (友達卒業)

vineri, 12 iulie 2013

Bohemian (보헤미안) - o simfonie kpop


Am plecat de la o voce, Kim Yong Jin si o melodie - Hurt, unul din OST-urile kdramei Heartless City (pe care o puteti viziona online aici)
si am ajuns la trei. Caci Kim Yong Jin, alaturi de Park Sang Woo si Yoo Gyu Sang formeaza trio-ul Bohemian. Sub contract cu agentia HMG Entertainment, grupul a debutat in 2010 cu albumul "Love Letter".
Trei voci puternice, minunate care se armonizeaza perfect si care parca isi paseaza unul altuia linia melodica, completandu-se unul pe celalalt.
Caci notele si amplitudinea vocii lui Park Sang Woo parca da aripi tonului usor ragusit si trist al vocii lui Kim Yong Jin, iar Yoo Gyu Sang pare a fi liantul dintre ei.

Membri:
Kim Yong Jin
Data nasterii: 18 octombrie 1982. Inaltime: 178 cm. Greutate: 75 kg. Debut: 2007
Park Sang Woo
Data nasterii: 16 aprilie1986. Inaltime: 185 cm. Greutate: 70 kg. Educatie:
Seoul Art Technical College (Practical Music Studies). Debut: 2008. Lider
Yoo Gyu Sang
Data nasterii: 22 iunie1988. Inaltime: 181 cm. Greutate: 66 kg. Educatie:
Seoul Art Technical College (Practical Music Studies). Debut 2010

Discografie:
25.08.2010 - Love Letter
16.03.2013 - Don't Be Sick (download aici)
29.06.2013 - There's No Sun (download aici)

Kim Yong-jin - OST-uri
Will It Snow For Christmas - Is There Love
Deep Roteed Tree - Deep Love
Heartless City - Hurt