duminică, 25 martie 2012

Exceptionalul The DevilMi-am facut curaj si am urmarit  ultimele episoade din The Devil, intr-o excelenta traducere si adaptare facută de lex0andra.
Pe scurt, în urma unui eveniment tragic petrecut in urma cu 12 ani destinele detectivului Kang Soo Oh (Uhm Tae-woong) și al avocatului Oh Seung Ha (Joo Ji-hoon) se împletesc dureros, cel din urma cautand sa razbune pierderea fratelui și a mamei. Iar între cei doi, se află Seo Hae In (Sin Min-ah), o bibliotecara cu puteri paranormale.
Un serial care iti frange inima. O lectie despre cum sa mergi mai departe in viata fara a te crampona de trecut, despre iertare, intelegere și acceptare.
Bageta magică a regizorului Kim Ji Woo îl face pe durul Kang Soo Oh (Uhm Tae-woong) sa îngenuncheze sub povara trecutului, pe fragilul Oh Seung Ha (Joo Ji-hoon) sa spere la "mâine", iar pe frumoasa Seo Hae In (Sin Min-ah) sa-si deschida inima. Cât despre coloana sonoră... superlative superlative...
Una din melodii e cântata chiar de Uhm Tae-woong

 iar alta de Bobby Kim & BugaKinz

* 20 de episode, productie KBS2, , scenariul: Kim Ji Woo

Un comentariu:

  1. Intr-adevar o drama exceptionala ... chiar daca ending-ul nu e deloc happy...in care cei trei protagonisti au atins ...impecabilitatea in materie de interpretare. Asa l-am descoperit pe controversatul Joo Ji Hoon, absolut remarcabil prin prestanta, sensibilitate si o voce joasa si dumnezeieste timbrata ... si am mai descoperit in coloana sonora piesa Don't love me, in doua interpretari absolut exceptionale : una apartinand lui Uhm Tae Woong si cea de-a doua fabulosului JK Kim Dong uk . Daca ti-a scapat cumva , te rog sa o asculti aici www.youtube.com/watch?v=ZqMVQsdmvbQ ( eu am remarcat-o pe parcursul serialului dar am gasit-o greu ...) si vei auzi cel mai sfasietor mod de a rosti celebrul "saranghaeyo"...

    RăspundețiȘtergere