miercuri, 9 ianuarie 2013

E vremea unui BIGBANG (빅뱅) - (membri) VI Seungri (승리) - profil

Se termina? Am ajuns la mezinul (makne) Seungri (Lee Seung Hyun)? Dupa acest maraton in care am cautat informatii mai mult sau mai putin cunoscute despre membri BIGBANG (ca o recunoastere adusa colosalului lor an 2012), baietii astia si-au gasit un loc mare si caldut in inima mea.

Mezinul trupei este recunoscut pentru aroganta sa si gura lui mare. Iar atunci cand are parti solo, colegilor sai li se face inima cat un purice ca nu cumva Seungri sa o ia pe aratura. Nu e un vocalist grozav, dar tenacitatea si ambitia sa l-au adus in randul membrilor BIGBAN.
A dorit sa devina cantaret dupa ce a vizionat la TV un concert cu Britney Spears și N Sync. Initial, Seungri a concurat pentru un loc in a doua trupa Shinwa, dar calitatile sale vocale nu ar fost considerate satisfacatoare. Dar despre Seungri poti spune ca e dracu' gol - il dai afara pe usa si intra pe fereastra. El nu s-a lasat descurajat si a incercat in continuare la auditii. A fost remarcat mai mult ca dansator. De altfel, mare parte din coregrafiile BIGBANG sunt facute de el.

Desi afiseaza un fel de incredere obraznica (intr-o cafenea, cand a citit pe un perete un comentariu negativ la adresa lui, dedesubt a scris el insusi cateva cuvinte magulitoare despre sine - hahahahaha), totusi Seungri e foarte ascultator pentru ca, marturiseste chiar el, abilitatile sale s-au imbunatatit de cand e atent si respecta sfaturile pe care le primeste. Dar si rasfatat in acelasi timp pentru ca ceilalti membri il trateaza exact ca pe un frate mai mic. Nu stiu daca si putin manipulator, caci mezinul a reusit sa se bage pe sub pielea tuturor.
Steaua lui Seungri nu e la fel de stralucitoare ca ale celorlalti patru membri, fiind oarecum eclipsat de acestia. Totusi, pe primul album BIGBANG "Since 2007" el a inregistrat prima lui piesa solo - "The Next Day".  Au urmat "Strong Baby" cu G-Dragon (2009), si a landat primul lui mini-album "VVIP" (2011 - melodia "VVIP").
Mai mult, el e singurul care a debutat intr-un musical - "Sonagi" (2008) si "Shoting" 2009) - (e adevarat ca ar fi trebuit sa o faca impreuna cu Daesung, dar problemele de la acea vreme ale acestuia l-au impiedicat sa mai duca proiectul la bun sfarsit). Pe langa aparitiile in diverse emisiuni tv, precum Show Music Core, Enjoy Today sau Night After Night,  a jucat in filmele "Why Did You Come to My House?" (2008), "Nineteen" (2009) si, mai nou a avut un rol in serialul japonez "Kindaichi Case File".

foto: allkpop.com
Daca pana acum vi s-a parut totul prea roz, iata ca urmeaza si partea murdara. Caci, se pare, Seungri e oaia (mai) neagra din BIGBANG. Pe 13 septembrie 2012 a aparut intr-un tabloid japonez o imagine cu un tip despre care, sustinea femeia care a adus pozele, este Seungri, Cucoana in cauza s-a plans ca nu ar fi fost tratata corespunzator si ca individul respectiv nu ar fi folosit prezervativul.
foto: asia247.wordpress.com 
Si colac peste pupaza, cinci zile mai tarziu, mai apar alte fotografii surprinse de paparazzi  cu el si cu actrija japoneza Anna Kubo, in ipostaze tandre dupa ce, chipurile, si-au luat o dupa-amiaza libera (la filmarile pentru "Kindaichi Case File". Intr-o tara precum Corea, unde doar faptul ca doua VIP-uri sunt impreuna la o masa, poate fi considerat un act nesabuit, actiunile lui Seungri au zguduit imaginea YG Ent si BIGBANG. Se pare ca Seungri a fost aspru certat de Taeyang si TOP. Dar acum, doamne iarta-ma, stim cu toti ca nu-s versiunile masculine ale Fecioarei Maria (iarta-mi blasfamia, Doame!). Bineinteles, un pic de atentie nu strica, caci un pas gresit poate darama o cariera cladita cu atata munca, iar fanii si opinia publica taxeaza orice abatere de la bunacuviinta si decenta. Atentie, Seungri, stiu ca esti tanar si sangele iti clocoteste prin vene, dar tine-ti testosteronul sub control!

 
[Pe asta l-am vorbit mai mult de rau, dar se pare ca vrea sa se dea bine (si) pe langa mine] - Aaaaaaa.... Ce zici? O sa fii cuminte? Ti-a placut ce am scris despre tine si despre Hyungs ai tai? Veniti si in Romania? Veniti si in Romania? Veniti si in Romania?


Profil Sungri
Poziția: Vocalist si coregraf
Nume real: Lee Seung Hyun (이승현)
Nume etapă: Ri Seung (승리); VI
Data nașterii: 12 decembrie 1990
Inaltime: 176 cm
Greutate: 60 kg
Abilități: Cantat, dans, coregrafie
Debut: BIG BANG
Aprecieri: Limbi straine
Familie: Parinti si fratele mai mic
Muzicieni pe care ii admira: Justin Timberlake, Omarion
Pandantiv: O planetă, care este înconjurată de inele (un fel de Saturn) cu semnificatia "Un nou stil de muzică de stabilit in industria muzicala"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu