miercuri, 9 octombrie 2013

G Dragon ( 지드래곤), pompierul atomic

foto: spin.com
Cel putin pentru mine, G Dragon este omul momentului. Carismatic, energic, cu aparitii electrizante. Si nu, nu mi-a placut de la inceput. Mi s-a parut putin fanfaron - exces de accesorii, exces de tinuta, exces de atitudine. Dar G Dragon este ca o explozie cu reactie in lant.  In live act are o prezenta scenica vulcanica, plina de dinamism, tonica, fascinanta.
Ocheadele lui, sugubetele grimase (nts, nts... cu trimiteri erotice) fac deliciul camerelor de luat vedere si ii trimit pe minori mai devreme la culcare. Sare, alearga inainte si inapoi... [isi pune des mana-ntre picioare... (Cauta ceva? Vrea sa vada daca mai e acolo? Sau il trece treaba mica?)]
Calitatile vocale nu ar face doi bani fara aceasta risipa de energie care erupe si rupe tot. G Dragon se rupe-n figuri pe scena si pentru cei care stau in primele randuri, dar si pentru cei care au cumparat biletele cele mai ieftine.
Show-urile lui deja se ridica la rang de arta si surprind intotdeauna prin decoruri, scenografie si coregrafie - miscari unice, magnetizante, marca proprie. Iar fanii sunt in pragul delirului...

2 comentarii:

  1. Si pentru mine era la fel - nu-mi placea G-Dragon din exact aceleasi motive pe care le-ai enumerat. Insa nu stiu ce s-a intamplat... acum e preferatul meu! Ce-i drept, inca imi mai dau ochii peste cap cand il vad cu vreun "look" nebun, insa acum in acelasi timp imi pare ca pot sa vad dincolo de toate "podoabele" lui, iar ceea ce vad este un artist adevarat. Imi place muzica lui si ma da gata cu acea vulnerabilitate pe care o afisaza uneori... :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. desi ma socheaza fiecare aparitie a lui ,imi place :D

    RăspundețiȘtergere