marți, 31 decembrie 2013

Super Junior (퍼주니어), un albastru infinit


Vazut din Cosmos, Pamantul are culoarea albastra. Vazut de pe Pamant, Cosmosul are culoarea albastra.Ce alta planeta mai are atata tupeu incat sa se folosească de Spatiu ca de o oglinda? Ce alta planeta e atat de orgolioasa incat sa-si reflecte propria culoare in Spatiu?Ce alta planeta e atat de darnica incat sa lase miliarde de oameni sa se bucure de acest albastru?

Raiul, este, se spune, locul cel mai mirific, este edenul nostru, la care visam sa ajungem candva. Descrierea lui incepe cu albastrul cerului. Pur si aparent rece, albastru are profunzime si pare imaterial caci privirea patrunde prin el fara nici un efort.
In infinitul albastru, Sapphire Blue, este casa elfilor (Ever Lasting Friends), asa cum sunt numiti fanii Super Junior (퍼주니어). Format initial din 12 membri - Leeteuk, Heechul, Yesung, Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Ryeowook, Kibum, Kyuhyun -, baietii incing spiritele pe toate meridianele, iar hiturile lor, "Sorry, Sorry", "Bonamana", "Mr. Simple" sau "Sexy, Free & Single", sunt cantate si rascantate de orice iubitor de kpop, fie ca e fan sau nu. ("Bonamana" a fost in KKBOX K-Pop pentru 64 de saptamani consecutive, marcand cel mai lung record in istoria KKBOX K-Pop, iar single-ul digital "U", disponibil gratis, a fost downloadat gratis de 400.000 de ori in 5 ore, crescand apoi 1.7 milioane si blocand serverele. O luna mai tarziu a aparut impreuna cu alte 3 piese vandandu-se in 81.000 de copii, devenind cea mai populara melodie a anului.)
Chiar daca in ultima vreme grupul nu a activat in formula de 12, (Han Geng a fost in proces cu SM Entertainment si a parasit grupul, Kibum s-a dedicat actoriei, unii membri sunt in armata), suflul lor fresh si show-ul lor incendiar scoate pe oricine din amorteala.

Super Show 5, turneu inceput pe 23 martie 2013 printr-un spectacol la Seul - Olimpic Gymnastic Arena, a cuprins tari din America de Sud (Brazilia, Argentina, Chile si Peru), America Latina (Mexic), Europa (Londra, Anglia) si Asia (Indonezia, Hong Kong, Singapore, Thailanda, Taiwan, Japonia, China, Filipine, Malaysia, Macau), si se va termina pe 22 februarie 2014 pritr-un spectacol la Beijing (China).

Pe facebook, twitter sau pe bloguri elfii romani posteaza ultimele noutati despre membri SuJu, asa ca puteti afla mai multe aiciaici, aici, aici, aici sau aici.

Multumesc, mariani-mil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu