joi, 13 martie 2014

Another Parting (어떤 안녕) - Suntem ceea ce alegem sa fim...


O poveste-fantezie despre un barbat si o femeie ale caror drumuri se incruciseaza pentru 24 de ore, timp suficient ca fiecare sa descopere ceea ce este important.

Avem multe feluri de a ne defini. Suntem ceea ce mancam, ceea ce imbracam, dar, in primul rand, ceea ce alegem. Alegeri care sunt ingradite de limitarile noastre. Alegeri care sunt greu de facut, sau poate usor. Alegerile pe care le credem ale noastre sunt facute/influentate de altii? Iar cand nu sunt cele mai potrivite, credem ca e mana destinul, o karma nu tocmai favorabila care ne poarta pe drumuri infundate... Ziua de azi este proiectia alegerii pe care am facut-o ieri. Alegere care ne afecteaza destinul. Mecanismul uman e nesatios si in cautare de confort, de preferabil aici si acum. Alegem sa fim marionetele societatii, ale hormonilor, ale astrelor... sau sa fim noi insine? Si daca nu e totul cum am vrea? Ne-am putea intoarce in timp sa luam alte decizii? Ajung alegerile facute sa ne incorseteze sau sa ne elibereze? Actiunile noastre sunt raspunsurile alegerilor noastre. Caci fiecare alegere ne poate schimba cursul vietii...

Avem multe feluri de a ne defini. Suntem ceea ce mancam, ceea ce imbracam, dar, in primul rand, ceea ce alegem. O extraordinara miniserie pe care o puteti urmari aici, aici sau aici.

Some Kind of Goodbye /Another Parting (어떤 안녕)
Regia: Won Tae-Yeon
Scenariul: Won Tae-Yeon, Choi Eun-Ha
Post: Dramacube
Episoade: 5
Data difuzarii: 17 februarie - 25 februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu