luni, 31 august 2015

SG WANNABE (SG워너비) – THE VOICE


SG Wannabe [Kim Yong-jun (김용준), Lee Seok-hun (이석훈) si Kim Jin-ho (김진호) ] a revenit dupa o pauza de 4 ani cu mini-albumul The Voice, produs de Cho Young Soo, compozitorul din spatelele clasicului "As I Live" de pe albumul "Timeless". Plus doua MV-uri!!
Vocalitate expresiva, muzicalitate si eleganta, o senzationala disperare si daruire si... liniste in aceasta lume nebuna. Prinsa in mirajul baladelor, caut, gasesc, merg mai departe... Cand vorbele se odihnesc muzica devine cuvant... Portativul prinde viata, iubirea si pasiunea pot fi puse in balanta, visele tarzii sunt prinse si agatate de cozile stelelor... Povestile cantate ridica in jur un zid protector in spatele caruia bucuria simtita, tristetea traita, esecul, implinirea, juramintele incalcate sau pastrate, pacea si linistea, toate la un loc ne reflecta in viata de zi cu zi...



SG Wannabe - The Voice
Sursa 1
Sursa 2

Track List:
01. 가슴 뛰도록 (Love you)
02. 그때
03. 좋은 기억 (Good Memory)
04. 스물
05. You are Mine
Credit: https://www.youtube.com/watch?v=FiHF2ptKHfo
Download: http://k2nblog.com/mini-album-sg-wannabe-the-voice/

2 comentarii:

  1. De aceea am crezut intotdeauna ca muzica coreeana mai ales cea veche e dincolo de cuvant...e cuvant si totusi nu...ma surprindea, ma minuna peste masura aceasta armonie intre cuvant si traire...doar ascultand o melodie coreeana devii ''traducator''...au darul aceasta de a imprima fara cuvinte trairi si sentimente atat de profunde...si dincolo de muzica cum bine ai subliniat e cautarea odinei...a unei tihne pe care numai coreeanul incercat de istorie si vremuri aspre in permanenta chiar si azi poate vorbi...muzica lor insa vorbeste de odihna tuturor celor ce sunt disperati sa o caute...aduc odihna si totusi e o perpetua cautare a ei..si ea se reflecta mai ales in sufletele celor ce au nevoie de odihna...dar care om din lumea contemporana, mai mult sau mai putin nu doreste,inconstient sau nu,pacea sufletului...multumesc mai ales pentru aceste articole muzicale pentru ca efectiv sunt tabula rasa la muzica...stii pentru mine muzica e ca natura...nu ma intereseaza numele florii sau a copacului...dar ma minunez extrem de existenta lor...in sensul asta esti un ajutor in asimilarea mea de nume...care pana la urma e extrem de utila...stii ce sa cauti cand ti-e dor...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucruri minunate se intampla mereu in jurul nostru, numai sa avem inima deschisa ca ele sa poata intra .Iar muzica celor de la SG Wannabe este un astfel de lucru , o muzica ce rezoneaza perfect cu sufletele frumoase .Revenirea lor a fost o surpriza placuta si mult asteptata.Sper sa revina in top-uri si sa se bucure din nou de succes. Andra B.

    RăspundețiȘtergere