luni, 11 martie 2013

Park Si Hoo - Povestea lui (VII) - Lupta


De cateva saptamani, Park Si Hoo e tarat intr-un scandal, fiind acuzat ca a violat o tanara stagiara. Pentru ca politia nu a ajuns inca la niste concluzii, pe internet circula tot felul de povesti, se fac tot felul de speculatii, apar tot felul de site-uri cu/in numele lui. Nu pot spune ca sunt echidistanta, caci eu cred in nevinovatia lui PSH, dar exceptand comunicatele oficiale, cam tot ce este la capitolul barfe le-am tratat ca atare. "Se pare ca", "s-ar putea"... "ar fi fost"... asa am inceput de regula frazele.
De ce ma uit aproape zilnic daca mai este vreo veste despre PSH? Pentru ca povestea asta este o adevarata drama coreeana, mai sfasietoare, mai dura si mai cutremuratoare decat fictiunea LIVE... LIVE... LIVE...
Pentru mine e clar ca persoana violata este de fapt PSH - reputatia lui e distrusa, de munca lui de-o viata s-ar putea alege praful, toata lumea rascoleste prin viata lui, chiar daca ancheta politiei va dovedi ca nu a fost vinovat el va purta toata viata stigmatul "presupusului violator". Isi va mai deschide inima/poarta vreodata in fata unei femei? La lucruri de genul acesta ma gandesc. Caci deseori ne grabim sa intoarcem spatele in loc sa intindem o mana de ajutor. Ce greu e sa cladesti ceva si ce usor sa distrugi.
Cam astea sunt motivele pentru care astept rezolvarea in cazul lui PSH.


National Institute of Science Investigation a anuntat ca probele ADN recoltate de la PSH se potrivesc cu ceea ce s-a recoltat de la A, K neavand nici o implicare (ceea ce nu e o surpriza, PSH recunoscand ca a vut relatii sexuale cu A).
Western Police Station a anuntat ca este in cautarea unei date potrivite pentru a-i chema din nou la audieri pe PSH, A si K (fara a specifica daca audierile vor fi separate sau cei trei vor fi confruntati direct)

2 comentarii:

  1. politia trebuie sa dovedeasca agresiunea dar avand in vedere ca efectul drogurilor, care se presupune ca ar fi fost folosite in cazul lui A, trec in 24 de ore, ancheta va dura ceea ce e foarte dureros. pana atunci PSH va trebui sa-si ia adio de la toate contractele ceea ce se si urmareste - prea a mers din succes in succes. asa se intampla cand vrei sa-ti dovedesti nevinovatia in fata unei lumi care te doreste vinovat - cel putin asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim ca ne ti la curent cu situatia lui PSH. Sunt uimita de cat sange rece au acesti oameni care vor sa distruga imaginea acestui actor.Cat de departe pot ajunge... Va fi intradevar marcat pe viata , si v-a avea intodeauna o teama in a-si daruii inima cuiva.

    RăspundețiȘtergere