marți, 16 iulie 2013

DBSK, mereu un moment magic

foto: hd3wallpapers.blogspot.com
Dong Bang Shin Ki si 3rd Asia Tour - Mirotic, turneu care a inceput in 2009 la Seul (doua concerte, 20 si 22 februarie la Seoul Olympic Park Gymnastics Stadium) si a continuat in Thailanda, China, Taiwan si Japonia. Majoritatea pieselor din concert sunt de pe albumul Mirotic (Hey! [Don't bring me down], Crazy Love, Wrong Number), dar si hituri mai vechi precum Rising Sun sau Purple Line si remix-uri dupa Hug si Balloons. Cei cinci membri au avut si prestatii solo. Yoochun a cantat la pian piesa (compozitie proprie) "Love Bye Love". Jaejoong a cantat balada "It's My World", iar Changmin "Upon This Rock". Spre incantarea publicului a fost si un duel Junsu - Yunho. Primul cu "Xiahtic", pe o coregrafie proprie. Al doilea a canta piesa "Checkmate", la care scris partea solo, coregrafia apartinandu-i de asemenea!
Un adevarat show, facut nu numai de artistii care sunt pe scena, dar si de cei din spatele ei.

Da, sunt nostagica, stiu. Da, mortul de la groapa nu se mai intoarce, stiu. Dar prezentul nu ar exista fara trecut. Iar trecutul a fost si el prezent la un moment dat. Fara sa despic firu-n doua sau in trei, undeva, candva, a fost un moment magic. Care merita retrait!


Un comentariu:

  1. INTRADEVAR CEVA MAGIC ,MEREU I-AM CONSIDERAT CEI 5 MAGNIFICI SI ORICIT M-AS STRADUI NU POT ACCEPTA DESPARTIREA FORMATIEI NU MAI AU ACELASI FARMEC ,SE COMPLETAU PERFECT SI ERAU INVINCIBILI ,FIECARE A ADUS IN ACEASTA FORMATIE CEVA MAGIC SI MEREU CONCERTELE LOR AU FOST MAGNIFICE SI PLINE DE SUCCES ,MARE PACAT ,MULTUMESC DE REMEMBER MI-A FACUT PLACERE SA-I REVAD !MULTI PUPICI!

    RăspundețiȘtergere