miercuri, 10 iulie 2013

Xia Junsu - Incredible. Lansare cu... cantec

Sau cine-si bate joc de Junsu?

Pe 15 iulie este anuntata lansarea albumului solo "Incredible" ce poarta semnatura lui Xia Junsu. Deja MV-ul "11AM" si teasterul pentru piesa Incredible au fost postate pe Youtube, exclusiv prin canalul Loen.

Dupa lansare, Junsu are programat un turneu de promovare al albumului: Bangkok (Thailanda) - 20 iulie, Shanghai (China) - 28 iulie si o serie de patru concerte in Coreea: Seul, 3 si 4 august si Busan, 10 si11 august în Busan. Prima serie de bilete pentru concertele de la Seul (18.000) puse in vanzare pe 8 iulie, au fost vandute in doar 15 minute.

Cu doar cateva zile inainte de lansarea albumului, intre C-Jes Entertainment si Loen Entertainment care au lucrat împreună pentru albumul lui Junsu, au intervenit anumite neintelegeri legate de lansare si promovare
C-Jes Entertainment spune ca pe 8 iulie a primit o notificare de la Loen care a spus ca au decis sa renunte la planurile de marketing si promovare pe cinci site-uri de muzica, si sa promoveze albumul online, doar la Loen TV si nu asa cum se stabilise initial. "Din luna mai, Loen si artistul nostru Junsu au incheiat un contract de afaceri prin care Loen este responsabil de distributia online si offline a albumului. Am avut intrevederi si peste  50 de e-mailuri pentru a clarifica lucrurile". C-Jes Entertainment a spus ca va face chiar si o plangere la Fair Trade Commission si Anti-Corruption si Civil Rights Commission.
Loen  Entertainment a spus ca sunt doar niste neintelegeri: "Chiar acum, suntem inca in stadiul de a discuta termenii contractelor de promovare a albumului lui Junsu. Nu am semnat contractul, si nu e nimic confirmat. Din moment ce nu e nimic confirmat, nu putem dezvălui detalii." "Suntem inca in negocieri si suntem socati ca au spus am rupt contractul." Loen a mai mentionat ca totul e pregatit "conform programului".

Se pare ca in cursul zile de azi, 10 iulie, disputa in care erau prinsi Xia Junsu si agentia lui, C-Jes Entertainment cu LOEN Entertainment (agentia care trebuia sa se ocupe de promovarea cantaretului) a fost rezolvata, cele doua companii ajungand la o intelegere. C-Jes Entertainment a declarat, "disputa cu LOEN Entertainment, care a avut loc ieri a fost rezolvata fara probleme. Noaptea trecută ne-am intalnit cu reprezentantul LOEN si am primit cuvantul oficial ca vor desfasura toate activitatile de promovare ale lui Xia Junsu asa cum s-a discutat anterior." "Prezentarea, care mulți fani au asteptat-o, va fi live-streaming prin intermediul MelOnTV. De asemenea,  promotiile on-line album"

Sursa: TV Report, Newsen, allkpop

Si mai am un pitic, de-mi vine sa scriu cu majuscule. Teaster-ul de la "Incredible"...
Ce dracu' e cu fotoliu ala acolo? Dansul... miscarile... chiar daca tinuta difera, si atmosfera... poate ma grabesc sa trag concluzii, dar parca din punct de vedere al conceptiei aduce cu Tarantallegra. Mai mult de atat coregraful nu a putut? Si nu i-au gasit un hair-stilist bun? Himm, sa nu arunc cu pietre si sa am rabdare sa vad MV-ul intreg.

Discografie Junsu:
26.05.2010 - Xiah (download)
14.05.2012 - Tarantallegra (download)
17.08.2012 Uncommitted (download)
28.09.2012 - Musical Elisabeth 2012 Live Recording – Special Edition (KIM JUNSU Ver.) (download)
24.12.2012 Thank U For (download)
15.07.2013 - Incredible (download)
Multumesc http://wewillmeetagain.wordpress.com

Un comentariu:

  1. off! Cred ca el insusi...Goana dupa succes cu orice pret.
    in trupele DBSK siTVXQ avea farmec ...

    RăspundețiȘtergere