joi, 27 decembrie 2018

TVXQ/Tohoshinki - Regii nu mor niciodata

foto: billboard.com
foto: twitter.com
Japonia reuseste mereu sa reinventeze TVXQ. Sau TVXQ se reinventeaza mereu in Japonia. Cu mii de fani veniti din toata lumea, turneul Begin Again a stabilit doua noi recorduri: un milion de oameni (vechiul record le apartinea tot celor doi membri TVXQ, Yunho si Changmin, cu 840.000 de platitori in turneul TIME, 2013), precum si singurii artisti k-pop care, timp de trei zile consecutiv, in ciuda conditiilor meteo, au umplut la capacitate maxima (75.000 de oameni) Nissan Stadium.
TVXQ a reamintit tuturor de ce sunt considerati printre cei mai buni artiști  k-pop si cum si-au pastrat fani loiali in intreaga lume. De la primele note din "Reboot", pana la piesa piesa de final, "Somebody to love", cele 24 de cântece s-au intins pe durata a patru ore. Din retrospectiva celor 15 ani de cariera nu au lipsit  performanța lui Yunho cu "Drop", piesa lui Changmin - o interpretare perfecta a faimoasei balade rock a lui X Japan "Forever Love" hit-uri ca "Purple Line", "Rising Sun" și "Begin-Again Version", intr-o maniera care te face sa uiti ca TVXQ a fost odată un grup de cinci membri.
TVXQ nu a ajuns in topul clasamentelor Billboard, nu a luat vreun premiu Grammy, nu a fost in studioul lui Ellen Degeneres, nu a stabilit la MMA un record de premii. Insa, deasupra marii de bastoane rosii în forma de T, Tong Vfang Xien Qi si-a reconfirmat statutul de legenda vie.

180610 Begin Again Nissan Stadium


DISK 1 - Sursa 2
DISK 2 - Sursa 2
DISK 3 - Sursa 2

Credit: https://myheart1027.blogspot.com/2018/06/180610.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu